Foredrag med Tørres Joa og Foreningen for Fritt Brukervalg ved UiB!

Hei!

Vår fantastiske samarbeidspartner Forening for Fritt Brukervalg har fått en unik mulighet til å reise til Bergen, Torsdag 12 April 2018, for å snakke om et tema de (og vi) er svært interessert i, nemlig “Fritt Brukervalg”. Tørres Joa reiser opp for å holde et lite innlegg for alle som ønsker å komme på Psykologisk Fakultet ved Universitetet i Bergen. Vi fra IAA mener det er særdeles viktig at fremtidens praktiserende psykologer tidlig får en introduksjon i hva “fritt brukervalg” egentlig handler om, og hvor viktig det er for en rettferdig og målrettet behandling av ALLE pasientgrupper.

 

Vi anbefaler alle som har muligheten til å enten ta en tur til Bergen for dette foredraget av Tørres Joa, eller i beste fall ta kontakt med mannen selv og få en kopi av foredraget hans. Her er hva initiativtakerne skriver om Tørres besøk til Bergen;

‘Fritt brukervalg’ – hva vet du egentlig om det? Hva er det, og hva er det ikke?

Foreningen for fritt brukervalg er en interesseorganisasjon for foreldre og pårørende til personer med behov for bistand fra det offentlige. Tørres Joa er en brennende engasjert leder, men også far til en ung mann med Downs syndrom. Han har med andre ord direkte erfaring med temaet.

Joa vil holde et foredrag om hvorfor vi trenger fritt brukervalg på kommunale-, fylkeskommunale-, og statlige tjenestetilbud innen helse, bolig, skole, barnehage og arbeid. Relevansen er altså stor for alle som skal arbeide med mennesker, uansett alder, og uavhengig av psykologiske- eller fysiske utfordringer.

Fagfrokosten varer fra 09.00-10.15, og vi åpner opp for spørsmål mot slutten. Som vanlig blir det servert kaffe og frokost så langt beholdningen rekker. Vi gleder oss masse, og ønsker alle studenter ved fakultetet velkommen!

 

Her er en link til arrangementet – og arrangementet er åpent for alle, men forbeholdt studenter ved UiB (dette med tanke på plass);

https://www.facebook.com/events/1655815661170396/

 

Takk for at Forening for Fritt Brukervalg fortsetter å kjempe for brukeres og foreldres rettigheter.

Skrevet av Søren Skår