Arbeidstrening på IAA

Vi har alltid hatt en tilnærming til atferdstrening som innebærer et fokus på arbeidstrening. Her gjør vi oss selv samt de vi jobber med kjent med det å følge regler og det å ha ansvar i en jobb som kan bidra til samfunnet. I den anledning har vi et pågående arbeid med å sikre gode arbeidsplasser slik at vi med våre brukere trygt “kan trene på å arbeide”.

På denne måten bidrar alle på IAA til å gjøre et hederlig arbeide for noen som trenger det, og i de siste har vi hatt en god avtale med New Chance, en humanitær stiftelse som driver et barnehjem i Kongo. De kommer til oss med flere sekker med flasker som skal pantes, noe som passer ypperlig for flere av våre brukere! Vi panter flaskene, og sender pantelappen tilbake til New Chance.

For alles pante-innsats har New Chance nominert IAA til “Årets Ildsjel” for vårt bidrag med å samle inn penger til deres prosjekt! Vi takker alle som har vært med på å hjelpe New Chance med pantearbeidet, og vi takker New Chance som gir flere av våre brukere en “New Chance” til å oppleve mestring i et arbeid utenfor husets fire vegger!

 

Her kan dere lese litt mer om stiftelsen;

https://www.newchancefoundation.no

Og ikke glem å stem på årets ildsjel! Det kan forøvrig gjøres via denne lenken; https://www.newchancefoundation.no/ildsjel

Lykke til alle sammen – og heia alle dere som arbeider på IAA for alt dere gjør!