NAFO-seminaret 2024

NAFO-seminaret, Europas desidert største atferdsanalytiske konferanse, avholdes på Storefjell Høyfjellshotell 24.-28. april. Programmet er nå tilgjengelig.

Endelig er det snart på tide med en ny tur opp til høyere strøk. Tradisjon tro trekker landets atferdsanalytiske fagfelt opp i Golsheiene og for å møtes, drøftes og faglig fylles opp for et helt år! Vi på IAA skal i år også ta turen opp, og håper så mange av dere også har lyst til å treffes der! Dette er ikke bare et seminar; det er en femdagers atferdsfest som man ikke vil gå glipp av.

I år sender IAA opp fire representanter som tar med seg all den kunnskap de kan tilbake til IAA. NAFO-seminaret er ikke bare et sted for å lære, men også for å dele. Som en institusjon som er forpliktet til å tilby den mest veldokumenterte formen for stimulering, opplæring, og behandling, er vi glade for å bidra til det felles kunnskapsbassenget. Å være en del av NAFO-seminaret er ikke bare en lærerik opplevelse, men også en inspirerende reise. Vi ser frem til å bli inspirert av nye perspektiver, engasjerte foredrag og nyskapende tilnærminger som vil berike vår praksis og styrke vår innsats for å støtte individuelle mål og økt livskvalitet for våre brukere.

Hva er NAFO-seminaret?

NAFO-seminaret er ikke bare et arrangement; det er et samlingspunkt for fagfolk, forskere og entusiaster som deler en lidenskap for atferd og læring. Gjennom foredrag, workshops og nettverksmuligheter gir seminaret deltakerne muligheten til å utforske ny forskning, utveksle ideer og bygge relasjoner i et støttende fellesskap.

Forseminaret: “Hvordan undersøkes problemstillinger i atferdsanalysen”

Utforsk dybden av atferdsanalysen med årets forseminar. Med inviterte utenlandske hovedforelesere blir dette en unik mulighet til å dykke dypere inn i temaet. Se programmet og annen informasjon her.

Hovedseminaret: Variert, omfattende, og inspirerende!

Hovedseminaret vil by på et svært omfattende og variert program som dekker et bredt spekter av emner innen atferd og læring. Med nær 200 timer program og like mange presentører, er dette et must for alle som ønsker å utvide sin kunnskap og innsikt. Se program og annen informasjon her.